Richard ‘Dick’ Grayson alias Robin werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Samen met Rachel Roth richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen kwaadaardige krachten.
Onderwerp
Superhelden
Extra onderwerp
DC comics ; superhelden
Titel
Titans. Season 3
Acteur
Brenton Thwaites Anna Diop Ryan Potter
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2022
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
13 x 45 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888262146

Besprekingen

In het explosieve derde seizoen komt de reis van Jason Todd als Robin tot een gruwelijk einde, waarna hij als Red Hood wraakzuchtig terugkeert naar Gotham om zijn oude team neer te halen. Ondertussen is Barbara Gordon, de voormalige Batgirl en huidige waarnemend commissaris van de Gotham City Police Department, op haar hoede voor de Titanen nu ze terug zijn in Gotham, maar haar geschiedenis met Dick Grayson leidt haar ertoe hun hulp te accepteren in het onderzoek van de GCPD naar Red Hood. Ook van Dr. Jonathan Crane, een voormalige superschurk en huidige gevangene in Arkham Asylum. IMDb score: 7.6/10

Over Brenton Thwaites

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door iDominick

Brenton Thwaites (Cairns, 10 augustus 1989) is een Australisch acteur.

Thwaites is het meest bekend met de rol van Stu Henderson in de Australische soap Home and Away. Na een aantal Australische film en televisieproducties verhuisde hij in 2013 naar de Verenigde Staten, waar hij zijn internationale filmcarrière begon met de mannelijke hoofdrol in de horrorfilm Oculus. Voor de opnames van de misdaadthriller Son of a Gun en de romantische dramafilm Ruben Guthrie keerde hij even terug naar zijn geboorte land. In 2014 won Thwaites een 'Rising Star Award' op het Hawaii International Film Festival. In 2017 speelde hij ook in de beroemde slot film van Pirates of the Caribbean genaamd Dead Men Tell No Tales ofwel Salazar's Revenge.

Filmografie