Dvd
Nederlands

De gelaarsde kat : 1 en 2

Chris Miller (auteur)

De gelaarsde kat : 1 en 2

Twee avonturen van de Gelaarste Kat. Vanaf ca. 7 jaar.
Extra onderwerp
Speelfilms
Titel
De gelaarsde kat : 1 en 2
Auteur
Chris Miller 1968-
Taal
Nederlands
Kenmerken
2 dvd-video's
Speelduur
86 min., 98 min.
Aantekening
Nederlands en Vlaams gesproken Nederlands ondertiteld
EAN
5053083259549

Besprekingen

Puss in Boots 1: Hij was in Shrek al geweldig en nu kun je in deze avontuurlijke film vol hilarische momenten zien hoe die stoere kat toch zo beroemd is geworden. Minnaar en held, de Gelaarsde Kat beleeft het avontuur van z’n negen levens als hij het samen met Kitty Poezelpootje en Humpty Dumpty opneemt tegen de beruchte Jack en Jill. Dit is het ware verhaal van de Kat, de Mythe, de Legende: De Gelaarsde Kat! Puss in Boots 2: Een nieuw verhaal uit de Sprookjes van Shrek! De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat, keert terug in een nieuw avontuur uit het Shrek-universum en gaat op zijn grootste avontuur tot nu toe, op zoek naar de mythische Wensster. Vanaf ca. 7 jaar.

Over Chris Miller

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Eva Rinaldi

Christopher "Chris" Miller is een Amerikaans stemacteur, filmregisseur, scenarioschrijver, animator en storyboard artist.

Miller is op vele fronten actief of actief geweest in de wereld van animatiefilms. Hij is een lid van DreamWorks Animation, waar hij in 1998 begon als storyboard artist voor de animatiefilm Antz. Miller is het meest bekend als stemacteur voor de pinguïn Kolwalski in de filmreeks Madagascar en als filmregisseur voor de films Shrek the Third en Puss in Boots, voor de laatste ontving hij een Oscar-nominatie in 2012 voor beste animatiefilm. Miller was ook te horen in de computerspellen Madagascar, Madagascar: Escape 2 Africa en Shrek Forever After. In 2014 werd aangekondigd dat hij de film Puss in Boots 2: Nine Likes & 40 Thieves gaat regisseren.

Filmografie

Films
Korte films
Lees verder op Wikipedia