Een jonge vrouw die na een auto-ongeluk chronische pijn heeft, zoekt contact met de weduwnaar en zoontje van de vrouw uit haar zelfhulpgroep die zelfmoord pleegde.
Onderwerp
Pijn, Depressies
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
98 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, IJslands, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888213315

Besprekingen

Psychologisch drama van Daniel Branz (Phoebe in Wonderland) met Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick en Sam Worthington. Claire is een jonge vrouw die bij een auto-ongeluk haar zoontje verloor en daarna vervreemdde van haar echtgenoot. Ze heeft chronische pijn, die ze bestrijdt met vaak illegale pijnstillers. Haar enige steun in het leven is haar Mexicaanse hulp. Wanneer een vrouw uit haar zelfhulpgroep zelfmoord pleegt, dringt ze zich op in het leven van diens weduwnaar en zoontje. Justin Chang (variety.com) prijst de zwarte humor en het sterke acteren van Aniston en Barraza, maar vindt het verhaal kunstmatig en het einde clichématig. De lowbudgetfilm draaide niet in de Nederlandse bioscopen. Aniston was genomineerd voor de Screen Actors Guild Award en de Golden Globe Award.