Een man en een vrouw uit verschillende sociale klassen worden verliefd op elkaar, maar verliezen elkaar toch uit het oog.
Titel
The best of me
Regisseur
Michael Hoffman
Naar het werk van
Nicholas Sparks
Acteur
James Marsden Michelle Monaghan
Componist
Aaron Zigman
Taal
Engels
Uitgever
E One, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
ca. 113 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045243784

Besprekingen

Amerikaans romantisch drama uit 2014, gebaseerd op het boek van Nicholas Sparks.* Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) waren 'highschool sweethearts'. Wanneer de relatie abrupt eindigt, omdat Dawson wegens klassenverschil gedwongen wordt de relatie te verbreken, gaan ze ieder hun eigen weg. Ruim twintig jaar later ontmoeten ze elkaar bij een begrafenis van een vriend. Het leven heeft hen allebei niet gebracht wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Stephanie Merry (Washington Post 16-10- '14) geeft een 3,7: The Best of Me is still the same mushy Nicholas Sparks adaptation with drama so overwrought (overspannen/red.) audience members can’t help but laugh — at least until they’re sniffling during the closing credits. Bill Zwecker (Chicago Sun-Times 16-10-'14): 'The Best of Me was a better film than I expected. Much of that is due to the performances delivered by Marsden, Monaghan, Liana Liberato and especially young Australian actor Luke Br…Lees verder

Over Michael Hoffman

Michael Hoffman (Hawaï, 30 november 1956) is een Amerikaans filmregisseur. Hoffman, hoewel geboren op Hawaï, groeide op in Payette (Idaho), waar hij een goede basketbalspeler was.

Hoffman studeerde aan de Boise State University. Hij was in 1976 een van de oprichters van het Idaho Shakespeare Festival (samen met Doug Copsey en Victoria Holloway). Terwijl hij aan de Boise State University studeerde werd hij verkozen tot preses, en verdiende hij door zijn werk de zeer gewilde Rhodesbeurs. Terwijl hij zijn studie voortzette in Oxford, verbreedde hij zijn horizon in drama door een studentenfilm te maken, Privilege(1982), waarin een nog piepjonge Hugh Grant te zien is. Bevriend met John Schlesinger maakte hij zijn debuut met de volgende film Restless Natives (1985), een humoristische kijk op Schotse jongens; Schlessinger was producer van de film.

Daarna maakte hij Some Girls (1988) met een jonge Patrick Dempsey (McDreamy in Grey's Anato…Lees verder op Wikipedia