Boek
Nederlands
Drie verschillende personen die de last van het verleden met zich meedragen. Wat betekent liefde voor hen en hoe heeft dat invloed op wie ze zijn en de keuzes die ze maken?
Titel
Droomland
Auteur
Nicholas Sparks
Vertaler
Titia Ram
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dreamland
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2023
347 p.
ISBN
9789049202125 (paperback)

Besprekingen

Een roman over muziek, liefde en vriendschap. Colby Mills, een voormalig muzikant die een boerderij runt in North Carolina, krijgt de kans om nog één keer op te treden en vertrekt naar Florida. Daar ontmoet hij Morgan Lee, een getalenteerde en bevlogen muzikant, en ze worden verliefd. Ondertussen, honderden kilometers verderop, vlucht Beverly met haar zoontje voor huiselijk geweld en probeert een nieuw leven op te bouwen. Het lot brengt Colby, Morgan, Beverly en haar zoon samen in een reeks toevalligheden die hun leven voorgoed zal veranderen. Zachtaardig, lichtvoetig en zeer toegankelijk geschreven. Nicholas Sparks (Omaha, 1965) is de auteur van onder andere 'The Notebook', 'Message in a Bottle', 'Safe Haven' en 'Zie mij'. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald. Een aantal van zijn boeken werd verfilmd.

Over Nicholas Sparks

Nicholas Charles Sparks (Omaha, Nebraska, 31 december 1965) is een Amerikaans auteur. Hij schreef romans over verschillende thema’s zoals geloof, liefde, drama en het lot. Hij heeft tot nu toe 21 boeken gepubliceerd en woont tegenwoordig in New Bern, North Carolina, met zijn vrouw Cathy en hun vijf kinderen (drie zonen Miles Andrew, Ryan Cote, en Landon, en tweelingdochters Lexie Danielle en Savannah Marin).

Biografie

Nicholas Sparks is geboren op oudejaarsavond in Omaha, Nebraska als zoon van Patrick Michal Sparks, een professor, en Jill Emma Marie Sparks, een huismoeder en de assistente van een optometrist. Hij heeft een broer Michael Earl "Micah" Sparks (1964) en een overleden zus Danielle "Dana" Sparks (1966–2000). Sparks is rooms-katholiek opgevoed en heeft Duitse, Tsjechische, Engelse en Ierse voorouders.

Omdat zijn vader nog studeerde toen Sparks geboren werd verhuisde het gezin vaak…Lees verder op Wikipedia