Boek
Nederlands
Het gaat de nieuwe bedrijfsleidster van een Bed & Breakfast voor de wind, tot haar ex-vriend probeert roet in het eten te gooien.
Titel
Alles voor elkaar
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The perfect hope
Uitgever
[Amsterdam]: HarperCollins, 2017
350 p.
ISBN
9789402725100 (paperback)

Besprekingen

Derde deel van 'De Inn BoonsBoro-trilogie’ over de broers Becket, Owen en Ryder Montgomery. Zij runnen samen het bouwbedrijf dat hun vader oprichtte en ontwikkelen ook projecten onder leiding van hun energieke moeder. In de eerste twee delen hebben Becket en Owen een partner gevonden, dus nu is Ryder aan de beurt. De B&B van de familie heeft een manager gevonden in Hope Beaumont die pas geleden haar relatie zag stranden. Ryder en Hope worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Wil Ryder zijn vrije leven opgeven en is Hope klaar voor een nieuwe relatie? En is er een kans dat ze weer met haar ex-vriend in zee gaat? Het antwoord op deze vraag laat lang op zich wachten en maakt het verhaal wat langdradig. De geest van een vrouw die ooit op jonge leeftijd overleed in het B&B-gebouw kwam zowel in deel 1 (‘Voor nu & altijd’*) als deel 2 (‘De eerste & laatste’**) voor en speelt in dit deel uitdrukkelijk een rol. De schrijfstijl is gemakkelijk en levendig, waarbij de onderlinge verhoudin…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia