Boek
Nederlands

Dans van de liefde

Nora Roberts (auteur), Ingrid Zweedijk (vertaler)
Abby
Wanneer Abby’s man verongelukt, wil ze maar één ding: met rust worden gelaten. Ze is dan ook niet blij wanneer journalist Dylan Crosby begint te graven in haar mans verleden. Voor het welzijn van haar zoontjes wil ze koste wat het kost voorkomen dat de familiegeheimen worden onthuld…

Maddy
Voor Maddy O’Hurley gaat er niets boven zingen en dansen, zeker n
Bevat
Abby (Ook verschenen onder de titel Valse schijn)
Maddy (Oook verschenen onder de titel Valse ster)
Titel
Dans van de liefde
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The last honest woman ; Dance to the piper
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2020
462 p.
ISBN
9789402706581 (paperback)

Besprekingen

Twee romantische verhalen van de bekende bestsellerauteur. Uitgeversinformatie: Deel 1 en 2 van De Ierse O'Hurleys. Abby. Wanneer Abby's man verongelukt, wil ze maar één ding: met rust worden gelaten. Ze is dan ook niet blij wanneer journalist Dylan Crosby begint te graven in haar mans verleden. Voor het welzijn van haar zoontjes wil ze koste wat het kost voorkomen dat de familiegeheimen worden onthuld… Maddy. Voor Maddy O'Hurley gaat er niets boven zingen en dansen, zeker nu ze de rol van haar dromen heeft in een veelbelovende Broadway-musical. Ze is er dan ook helemaal niet gelukkig mee dat haar gedachten steeds meer beheerst worden door Reed Valentine, een man die in alles haar tegenpool is.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia