Boek
Nederlands

De verborgen erfenis

Nora Roberts (auteur), Textcase (vertaler)
Een vrouw erft een landhuis van haar oom, waar ze volgens het testament minstens drie jaar moet wonen. Al snel merkt ze dat het spookt in het huis. Haar oom liet haar een eeuwenoude vloek na, en een puzzel om op te lossen.
Titel
De verborgen erfenis
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Textcase
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Inheritance
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2023
461 p.
ISBN
9789049202248 (paperback)

Besprekingen

Een lijvige (461 blz.) roman over familie, geheimen en geesten. Sonya erft een landhuis van een haar onbekende oom Collin. Ze moet daar volgens het testament minstens drie jaar wonen. Ze ontdekt dat het spookt in het huis. De geest van een vermoorde bruid, Astrid, is er nog altijd aanwezig. Sonya gaat op onderzoek uit om te ontdekken hoe haar vader en oom na hun geboorte gescheiden zijn geraakt en waarom dit al die jaren geheim is gebleven. Meevoerend en zeer toegankelijk geschreven. Nora Roberts (Silver Spring, 1950) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven. Het boek is het eerste deel van de serie: 'De verloren bruid'.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia