Boek
Nederlands

Dromen in beeld

Nora Roberts (auteur), Ingrid Zweedijk (vertaler)
Een fotografe runt samen met drie vriendinnen een bedrijf om bruiloften te plannen en is van plan zelf vrijgezel te blijven.
Titel
Dromen in beeld
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Vision in white
Editie
1
Uitgever
[Amsterdam]: Harlequin, 2015
350 p.
Aantekening
Ook verschenen onder de reekstitel Vriendinnenreeks
ISBN
9789402703306 (paperback)

Besprekingen

Mac is een enthousiaste fotografe en heeft samen met drie jeugdvriendinnen - Emma, Parker en Laurel - een bedrijf dat evenementen organiseert, vooral bruiloften. Haar krachtige foto’s halen de glamourbladen en haar passie is het vangen van net dat ene bijzondere moment. Dit wordt gesymboliseerd door een foto die ze als kind maakte van haar vrolijk lachende vriendinnen met een plots verschenen vlinder. Door haar afwezige vader en egoïstische jetset moeder heeft ze weinig geborgenheid gekend. Ze is cynisch over de liefde en wil zich niet binden. Als ze de intellectuele Carter ontmoet, een oud-klasgenoot die bekent dat hij vroeger verliefd op haar was, is ze overweldigd. Maar haar vrolijke single leven wil ze vasthouden uit angst voor de breekbaarheid van geluk. Eerste deel van een vierdelige reeks. De populaire auteur heeft een iconische staat van dienst (circa 200 titels en er is een prijs naar haar vernoemd). Goed gedoseerde, luchtige, romantische en gemakkelijk lezende roman, met boe…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia