Boek
Nederlands

Proeven van liefde

Nora Roberts (auteur), Ingrid Zweedijk (vertaler)
Een kokkin, die met haar vriendinnen op hun landgoed exclusieve bruiloften organiseert, koestert een geheime liefde voor de broer van een vriendin.
Titel
Proeven van liefde
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Savor the moment
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2018
350 p.
Aantekening
Ook verschenen onder de reekstitel Vriendinnenreeks
ISBN
9789022582565 (paperback)

Besprekingen

Vier vriendinnen organiseren samen trouwfeesten en zijn daar heel succesvol in. Ze hebben allemaal een gespecialiseerde positie in het bedrijf. Lauren is patissier en maakt prachtige bruidstaarten. Omdat zij al jong zelfstandig moest zijn, vindt ze het moeilijk om die zelfstandigheid op te geven als ze verliefd wordt op de broer van haar vriendin. Vrij voorspelbaar en niet erg geloofwaardig verhaal: de hoofdpersonen ondervinden geen enkele tegenslag, zakelijk of persoonlijk. Ze zijn succesvol, aardig, welgesteld, sexy, knap, sportief...etc. De enige problemen zijn huilende bruiden of ruziënde bruidsmoeders. Derde deel uit 'Het bruidenkwartet’.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia