Strip
Nederlands
Rick, Dwight en Michonne beseffen dat gouverneur Milton de zaken in het Gemenebest anders aanpakt dan ze zouden willen. Ze zien een klassenmaatschappij die leidt tot een groeiend verzet. Wat kunnen ze eraan doen? Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar en ouder.
Onderwerp
Zombies
Titel
Epiloog
Scenarist
Robert Kirkman 1978-
Illustrator
Charlie Adlard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Epilogue
Uitgever
's-Hertogenbosch: Silvester, 2023
[80] p. : ill., z/w
ISBN
9789463065252 (hardback)

Besprekingen

Stripverhaal over een dystopische wereld waarin zombies de aarde teisteren en de overgebleven, ongeïnfecteerde mensen moeten vechten om te overleven. De samenwerking tussen de bewoners van Alexandria en de bewoners van het Gemenebest zorgt voor een botsing van culturen. Rick, Dwight en Michonne beseffen al snel dat gouverneur Milton de zaken in het Gemenebest anders aanpakt dan ze zouden willen. Ze zien een klassenmaatschappij die leidt tot een groeiend verzet. Wat kunnen ze eraan doen? En vooral: willen ze dat wel? Bevat gewelddadige en bloedige scènes. Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar en ouder. Deze strip is deel 33, het laatste deel, van de serie: 'Walking Dead'. Vervolg op 'Rust in vrede' (2023)*.

Over Robert Kirkman

CC BY 3.0 - Foto van/door Nightscream

Robert Kirkman (Richmond, 30 november 1978) is een Amerikaanse comicschrijver, het meest bekend van zijn werk aan The Walking Dead, Invincible, Ultimate X-Men en Marvel Zombies. Hij heeft ook samengewerkt met Image Comics mede-oprichter Todd McFarlane voor de stripreeks Haunt. Hij is een van de vijf eigenaren van Image Comics.

Carrière

Kirkmans eerst stripboek Battle Pope, een superheldparodie die hij samen heeft gemaakt met tekenaar Tony Moore, werd in 2000 gepubliceerd.

In 2003 begon Kirkman samen met Cory Walker de stripserie Invincible. In 2005 maakte Paramount Pictures bekend dat zij de rechten van de serie hadden opgekocht om er een speelfilm van te maken. Hierbij werd Kirkman ingehuurd om het scenario voor de film te schrijven. Kort na de lancering van de stripserie Invincible in 2003 begon Kirkman s…Lees verder op Wikipedia