Boek
Nederlands

Steak met Stijn : 100 resto's en hun keukengeheimen

Stijn Baert (auteur)

Steak met Stijn : 100 resto's en hun keukengeheimen

Zowel op woensdag als op zondag stond tijdens de jeugd van Stijn Baert steak-friet op het menu. De liefde voor het gerecht is hem dus met de paplepel ingegoten. En een steakfriet gaan eten is voor hem al jaren hét decor om vriendschap te consumeren. Bij voorkeur met een rum-cola zero erbij. De voorbije jaren schuimde Stijn het land af op zoek naar de beste steak-friet.

Wat maakt de fijnst

Titel
Steak met Stijn : 100 resto's en hun keukengeheimen
Auteur
Stijn Baert
Taal
Nederlands
Uitgever
Aalter: Ertsberg, 2023
140 p. : ill.
ISBN
9789464750317 (paperback)

Over Stijn Baert

Stijn Baert (Lokeren, 14 oktober 1983) is een Belgisch econoom, arbeidsmarktdeskundige en professor aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen.

Studies en werk

Baert studeerde burgerlijk ingenieur en economische wetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij stond mee aan de wieg van Student Kick-Off. Baert behaalde in 2013 zijn doctoraat in de economische wetenschappen, handelend over succesfactoren in de overgang van school naar werk. Hij is tevens een gespecialiseerd in discriminatie op de arbeidsmarkt.

In juli 2018 stond hij in het middelpunt van de politieke actualiteit door een hervorming van de werkloosheidsuitkeringen voor te stellen als compromis tussen de standpunten de vier partijen van de regering-Michel I. Dit voorstel werd uiteindelijk het speerpunt van de zogenaamde arbeidsdeal van de regering. Ook nadien bleef hij wegen op het maatschappelijk debat omtrent arbeidsmarktgerelateerde thema's. In 2020 s…Lees verder op Wikipedia