Dvd
Nederlands

Iedereen K3. Vol. 1

Studio 100 (concept), K3 (uitvoerder)
+1
Iedereen K3. Vol. 1
×
Iedereen K3. Vol. 1 Iedereen K3. Vol. 1
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Titel
Iedereen K3. Vol. 1
Concept
Studio 100
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2017
1 dvd-video
Speelduur
ca. 105 min.
EAN
5051083115247
CDR
LAD0316

Besprekingen

In de tv-serie 'Iedereen K3' nodigen Hanne, Marthe en Klaasje elke week kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische wereld van K3. In een mix van rubrieken en onderwerpen maken de kinderen kennis met alle aspecten van het 'K3-zijn': dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen. Ook is er elke week een bekende gast die het drietal en het publiek laat kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz: acteur Kürt Rogiers leert hen hoe je de perfecte filmkus geeft, dj Regi Penxten laat hen plaatjes draaien, Kobe Van Herwegen geeft een spoedcursus goochelen, ex-actrice Véronique Leysen geeft breiles en (musical)acteur James Cooke laat zien hoe je een publiek enthousiast maakt. Natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek volop meedanst en -zingt. Zes afleveringen. Vanaf ca. 5 jaar.

Over Studio 100

Studio 100 is een Belgisch bedrijf in de amusementssector. Het bedrijf produceert televisieprogramma's, muziek, films, strips en merchandise, gespecialiseerd voor kinderen en het beschikt over een aantal themaparken in zowel België als daarbuiten.

Geschiedenis

Voor 1996: Opkomst van Samson en Gert

Gert Verhulst was oorspronkelijk omroeper bij het toenmalige BRT. Verhulst wilde het aankondigen van de kinderprogramma's opvrolijken. Hij raakte via producer Hans Bourlon in contact met de Vlaamse acteur Danny Verbiest. Na een brainstorm werd Samson geboren. In de kerstvakantie van 1989 vergezelde de sprekende hond voor het eerst Verhulst tijdens het omroepen van de kinderprogrammatie. Samson was een doorslaand succes. Vanaf het najaar van 1990 kregen Samson en Gert een eigen tv-programma. In 1991 stonden de acteurs van de serie voor het eerst samen op het po…Lees verder op Wikipedia