Geloof me

Tahereh Mafi (auteur), Sandra C. Hessels (vertaler)
+1
Geloof me
×
Geloof me Geloof me
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Juliette en Warner proberen na de strijd tegen Het Herstel hun wereld weer op te bouwen. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Geloof me
Auteur
Tahereh Mafi
Vertaler
Sandra C. Hessels
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Believe me
Uitgever
Alkmaar: Blossom Books, © 2022
176 p.
ISBN
9789463493840 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Juliette en Warner hebben de strijd tegen Het Herstel gewonnen. Ze zijn verloofd en Warner kan niet wachten om te trouwen. Een gemeenschappelijke toekomst lijkt binnen handbereik. Is het hun dan eindelijk gegund om nog lang en gelukkig te leven? In toegankelijke, meeslepende, soms sentimentele stijl geschreven. Tahereh Mafi (Connecticut, 1988) is (jeugd)auteur, romanschrijver en sciencefictionschrijver. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek is het zesenhalve deel uit de serie: ‘Touching Juliette*'. Vanaf ca. 15 jaar.

Over Tahereh Mafi

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Rhododendrites

Tahereh Mafi (Connecticut, 1988) is een Iraans-Amerikaans schrijfster van sciencefiction- en fantasyboeken.

Biografie

Tahereh Mafi werd in 1988 geboren in een klein dorp in Connecticut als jongste van vijf kinderen en heeft vier oudere broers. Haar ouders zijn Iraanse immigranten. Op twaalfjarige leeftijd verhuisde de familie naar Noord-Californië en twee jaar later naar Orange County. Mafi studeerde eerst af aan de University High School in Irvine (Californië) en later aan de Soka University of America in Aliso Viejo (Californië). Ze heeft een grote talenkennis en beheerst in verschillende mate acht verschillende talen. Ze studeerde een semester in Barcelona, waarbij ze zich op de Spaanse literatuur toelegde.

Haar debuutroman Shatter Me, werd gepubliceerd op 15 november 2011. In haar Touching Juliette-serie, sciencefictionromans in een dystopische toekomst, volgden nog vier boeken. In augustus 20…Lees verder op Wikipedia