Boek
Nederlands

Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven

+1
Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven
×
Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven

Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven

Beschrijving van hoe neurolinguïstisch programmeren (NLP) kan helpen het geluksgevoel te vergroten.
Titel
Coach jezelf met NLP : verander je mindset voor een leuker leven
Auteur
Vincent van der Burg
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Kosmos, © 2023
240 p. : ill.
ISBN
9789043929943 (paperback)

Besprekingen

Een zelfhulpboek over hoe met neurolinguïstisch programmeren (NLP) gedachten kunnen worden beïnvloed voor een groter levensgeluk. Het boek introduceert NLP als een effectieve methode om de mindset te veranderen en het geluksgevoel te vergroten. Met moderne, wetenschappelijke inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen legt de auteur uit hoe het brein werkt en hoe gedachten kunnen worden beïnvloed om zo actief controle over het leven te nemen. Het boek biedt praktische handvatten, ervaringsverhalen, inzichten en oefeningen die laten zien hoe gedachten, gedrag en gevoel kunnen worden veranderd om het maximale uit het leven te halen. Helder en begrijpelijk geschreven. Vincent van der Burg is mede-oprichter en directeur van UNLP.

Over Vincent van der Burg

Vincent Arthur Maria van der Burg (Zeist, 17 april 1945 – aldaar, 29 april 2020) was een Nederlands wetenschapper, advocaat en politicus namens de KVP en na de fusie namens het CDA. Van der Burg was bijna 19 jaar actief in de Tweede Kamer.

Loopbaan

Van der Burg ging na het gymnasium-α aan de Jezuïeten-school De Breul in Zeist Nederlands recht studeren aan de Katholieke Universiteit Nijmegen van 1964 tot 1968. Aansluitend promoveerde hij aan diezelfde universiteit in 1971 in de rechtsgeleerdheid en was hij werkzaam als wetenschappelijk medewerker handelsrecht aldaar.

Van 1972 tot 1975 was hij actief als advocaat en procureur in Utrecht, en van 1975 tot 1979 als administrateur bij het ministerie van Economische Zaken.

In 1979 kwam hij tussentijds in de Kamer en in 1982 werd hij na een korte afwezigheid weer voor een half jaar lid. Na een afwezigheid van enkele maanden bleef hij vervolgens lid tot zijn afscheid in 199…Lees verder op Wikipedia