Livre
Néerlandais

De gestolen erfgenaam

Holly Black (auteur), Anne-Marieke Buijs (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Noren van het Hof der Tanden zint op wraak. Haar dochter Suren is gevlucht naar de mensenwereld en wordt gevonden door prins Eik, erfgenaam van Elfhame, die haar nodig heeft voor een missie naar het noorden. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
De gestolen erfgenaam
Auteur
Holly Black 1971-
Traducteur
Anne-Marieke Buijs
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The stolen heir
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2023
387 p.
ISBN
9789022598702 (hardback)
Plusieurs langues:

Commentaires

Een terugkeer naar de fantasywereld uit de ‘Elfhame’-trilogie*: een verhaal over magie, machtsstrijd, koninkrijken en romantiek. Het is acht jaar geleden dat de Strijd met het Serpent beslecht werd. In het kille noorden heeft vrouwe Noren van het Hof der Tanden de IJzige Citadel terugveroverd. Daar zint ze op wraak. Haar dochter Suren, kroonprinses van het Hof der Tanden en de enige die nog invloed op Noren heeft, is gevlucht naar de mensenwereld. Ze wordt gevonden door prins Eik, erfgenaam van Elfhame, die haar nodig heeft voor een missie naar het noorden. Suren weet hoe manipulatief Eik is, de man met wie ze ooit had moeten trouwen, en moet haar hart zien te beschermen tegen zijn charismatische avances. Spannend en meeslepend geschreven. Met een kaart van het fictieve gebied. Vanaf ca. 15 jaar. Holly Black (West Long Branch, 1971) is auteur van meer dan dertig fantasy-verhalen voor kinderen en jongeren. Ze werd genomineerd voor meerdere prijzen en won de Mythopoeic Award, een Neb…Lire la suite

À propos de Holly Black

Holly Black, née le 10 novembre 1971 à West Long Branch dans le New Jersey, est une romancière américaine de littérature fantastique pour enfants. Elle a grandi dans une maison victorienne (un manoir délabré) où sa mère lui racontait des histoires de fantômes et de fées. Elle a créé, en 2003, la série Les Chroniques de Spiderwick publiée en France par Pocket Jeunesse (traduction : Bertrand Ferrier).

Œuvres

Univers Les Chroniques de Spiderwick

Série Les Chroniques de Spiderwick (1er cycle)

  1. Le Livre mag…En lire plus sur Wikipedia