Bevraging Open+

Geef ons jouw mening over Open+ en maak kans op filmtickets. Nog tot 29 februari!

Logo Open+

Open+-bevraging

Om de bib van de toekomst op maat van de klant verder vorm te geven, willen we graag jouw mening weten. Doe mee aan onze korte bevraging in het kader van Open+ en maak kans op filmtickets voor CC De Kruisboog! Invullen kan nog tot 29 februari 2024

Alvast bedankt voor je medewerking!

Naar de bevraging
 
 

Wat is Open+?

Vanaf de zomer zal de extra service Open+ beschikbaar zijn voor leden van de bib die hiervoor een infosessie volgen. Tijdens Open+ is er geen personeel in de bib aanwezig en het bibpersoneel is ook niet bereikbaar. Maar het betekent een aanzienlijke toename van de openingsuren: geregistreerde gebruikers kunnen naar de bib komen buiten de gewone openingsuren, op sluitingsdagen én feestdagen. 

De voorbereidingen voor Open+ zijn momenteel volop bezig en houden zowel technische ingrepen aan het gebouw in (loginsysteem op basis van eID aan de inkom, beveiligingscamera's, ...), aanpassingen aan de software van het uitleensysteem, als het informeren van onze leners en bezoekers (opstellen reglement, lenersbevraging, organiseren van infosessies, ...). Al deze voorbereidingen zullen enkele maanden in beslag nemen. 

Wil je op de hoogte blijven? Hou dan onze website, nieuwsbrief of sociale media in het oog!