Verslagje Gigantisch grappig bibspel + winnaar

Tijdens de zomervakantie konden kinderen tussen 6 en 12 jaar meedoen met het Gigantisch Grappig Bibspel en de ZomerLeeswedstrijd.

leeswedstrijd

Gigantisch grappig bibspel

Er deden deze zomer 81 kinderen mee met het Gigantisch grappig bibspel op de jeugdafdeling. De kinderen maakten leuke foto's van elke gekke opdracht die ze moesten uitvoeren. Elke deelnemer mocht achteraf grabbelen in de prijzendoos voor een leuk zomerspeeltje. Hopelijk vonden de kinderen het leuk! Wij genoten in ieder geval van de grappige foto's, gemaakte tekeningen en ingevulde mopjes. 
 

Gigantisch grappige zomerleeswedstrijd

Kinderen die meededen aan de zomerleeswedstrijd lazen tijdens de zomermaanden een grappig boek en vertelden wat ze ervan vonden. In totaal waren er 19 deelnemers. Een onschuldige hand trok een winnaar uit de ingeleverde leeskaarten.

En de winnaar is....

Jesse Helsen (10) uit Tienen gaat naar huis met een boekenbon! Jesse vond Ridder Rembert en de draak van Smordok een supergrappig boek. We vroegen hem welk stukje hij het grappigst vond. "Dat de dikke Cocoridder een scheet liet en hij zag groen." Veel plezier met je boekenbon, Jesse!

Zomerleeswedstrijd winnaar Jesse